DJM A9

Novi proizvod     Ažurirani Audio Engine za prirodni zvuk
     Prošireni skup značajki i FX
     4 x fono ulaza i 4 x linijska ulaza
     4-ulaza / 4-izlaza USB zvučna kartica
     4-in / 1-out digitalni koaksijalni
     Efekti boje zvuka, otkucaja i frekvencije
     Neovisno slanje/vraćanje za vanjski FX
     3-pojasni izolator EQ po kanalu
     2 x izlazi za slušalice: 1/4" i 3,5 mm
     3 x USB priključka

Više detalja

RASPOLOŽIVO ODMAH

2 959,20 €

Cijena za jednokratno plaćanje:
2 959,20 €
Kartice (2-12) rate:
3 195,94 €
Kartice (13-36) rate:
3 255,12 €

Više informacija

4-kanalni DJM-A9 podiže ljestvicu za standardne klupske miksete – s ogromnim poboljšanjima u usporedbi sa svojim prethodnikom, DJM-900NXS2 – sa zapanjujuće jasnom kvalitetom zvuka, poboljšanom mogućnošću sviranja i povezivosti te mnoštvom novih značajki koje će vam pomoći izvedbe na sljedeću razinu. DJM-A9 također je poboljšan kao glazbeni instrument za emotivnije i dinamičnije nastupe, uz zadržavanje funkcija i rasporeda koji su postali klupski standardi.

profesionalni DJ-i u potrazi za DJ mikserom sljedeće generacije s naprednom obradom i efektima trebali bi provjeriti Pioneer DJ DJM-A9, profesionalni DJ mikser koji se nadograđuje na uspjehu DJM900NXS2 i dobro je prikladan za profesionalne mobilne DJ-e, instalacije u noćnim klubovima, studiji za snimanje i još mnogo toga. A9 uključuje ažurirani audio motor s ESS tehnologijom, 32-bitne visokokvalitetne AD/DA pretvarače za raspršivanje čistog i prirodnog zvuka u kabini i na plesnom podiju. Poznati 4-kanalni raspored miksete i integrirana USB zvučna kartica podržavaju do 4 stereo kanala, dok digitalna propusnost također pruža širok izbor DSP efekata.

Miksera ima Pioneer-ove efekte boje zvuka, otkucaja i frekvencije, a njegov horizontalni X-Pad touchpad omogućuje DJ-ima da manipuliraju i primjenjuju efekte u stvarnom vremenu. Postoje četiri ulaza za gramofone i četiri linijska ulaza za digitalne dekove. Dodatne značajke uključuju: Pro DJ Link, četiri S/PDIF digitalna ulazna priključka i jedan S/PDIF digitalni izlazni priključak. Povežite dva računala putem dva gornja USB priključka (USB-B i USB-C). Dodatno, Bluetooth ulaz dostupan je na svakom kanalu, što vam omogućuje strujanje pjesama s vašeg omiljenog prijenosnog uređaja dok koristite sve značajke i efekte miksete. Multi I/O odjeljak ima neovisni birač kanala koji omogućuje korištenje vanjskih efekata odvojeno od Beat FX-a, dajući DJM-A9 prave mogućnosti slanja.
Čista kvaliteta zvuka
Sljedeća generacija klupskog zvuka DJM-A9 proizlazi iz opsežnog razvoja i finog podešavanja postojeće tehnologije iz prethodnih jedinica, plus potpuno nove komponente. Ulazni dio kanala opremljen je 32-bitnim visokokvalitetnim A/D pretvaračem tehnologije ESS za kristalno čist zvuk visoke razlučivosti, dok master i izlazni odjeljak kabine koriste 32-bitne visokokvalitetne D/A pretvarače iz iste marke, tako da možete doživjeti zvuk s monitora kabine koji je isti kao što publika čuje na plesnom podiju. Čak je i kvaliteta zvuka ulaza za mikrofon i izlaza za slušalice poboljšana pažljivo odabranim novim dijelovima i optimizacijom dizajna.
Razvijena igrivost
Povećani razmak oko gumba EQ daje vam prostora za vrtenje prstima, a visokokvalitetne, svijetle LED diode u dijelu kanala olakšavaju no ikada vizualno shvaćanje razina zvuka. Možete izvoditi dinamičnije nego ikad zahvaljujući frekvencijskom odzivu izolatora, koji su optimizirani kako bi maksimalno iskoristili najnovije karakteristike glazbene produkcije. A s kvalitetnijim slicker fejderima kanala od DJM-900NXS2, plus MAGVEL FADER crossfaderom treće generacije, možete uživati u svilenkasto glatkom miksanju i brzom, stabilnom scratchanju.
Boja zvuka FX
Uključite potpuno novu značajku Center Lock i, kada koristite popularni Sound Color FX, svaki gumb će se prestati okretati kada dođete do središnjeg položaja. To znači da možete okretati gumb koliko god brzo želite, podižući učinak sve do maksimuma hi ili dole do minimuma niskog parametra, bez rizika da odete predaleko i prebacite se na suprotni parametar. Kada isključite Center Lock, Sound Color FX gumbi rade na isti način kao oni na DJM-900NXS2.
Napredni Beat FX
Novi zaslon u boji pomaže umjetnicima da brzo i točno razumiju status odabranog efekta, a sadrži osvjetljenje koje odgovara vodoravnom rasporedu X-Pada, omogućujući intuitivniju kontrolu jednostavnim klizanjem prsta. Umjetnici mogu koristiti X-Pad za promjenu efekata Echo i Ping-Pong kako bi stvorili jedinstveni analogni zvuk u stilu vrpce. A unutar 14 Beat FX-a postoje 3 nova koja možete koristiti za dodatnu varijaciju svojim izvedbama:

     Mobius: mijenja frekvenciju oscilatora tako da stalno raste ili pada u ritmu
     Trostruki filtar: ciklički mijenja graničnu frekvenciju za filtar prema ritmu (na temelju 3 otkucaja)
     Triplet Roll: ponavlja snimljeni zvuk u skladu s navedenim udjelom otkucaja (na temelju 3 otkucaja)

Poboljšani mikrofon
Dio mikrofona DJM-A9 pruža više kontrole i dodaje dodatnu kreativnost za DJ-e. Ulaz s fantomskim napajanjem, značajka koja dosad nije viđena na DJ mikseru, znači da umjetnici mogu spojiti visokokvalitetni kondenzatorski mikrofon izravno na DJM-A9. Tu su i 3 nova mikrofonska efekta s namjenskim reverb efektom:

     Echo: emitira odgođeni zvuk nekoliko puta dok ga prigušuje kako bi dodao efekt jeke
     Pitch: mijenja visinu zvuka mikrofona
     Megafon: mijenja zvuk mikrofona, tako da zvuči kao da razgovarate preko megafona

Brzo je i jednostavno uključiti ili isključiti mikrofonski ulaz s potpuno novom tipkom Push To Talk kada želite zgrabiti mikrofon i obratiti se publici. Zvuk iz mikrofona može se isključiti iz izlaza snimanja ako želite, tako da možete MC za publiku uživo, ali snimiti svoj miks bez vokala.
Proširena povezivost
Povežite 2 različita PC/Mac sustava u isto vrijeme, zahvaljujući dual USB tipe-B i USB Type-C priključci (postoje po 2) za besprijekorne prijelaze između DJ-a i jednostavne setove jedan za drugim. A zahvaljujući Bluetooth ulazu koji možete usmjeriti na bilo koji kanal na DJM-A9, možete bežično ispuštati audio zapise u svoje setove s drugih uređaja, poput pametnih telefona, i koristiti sve značajke i efekte miksete za promjenu zvuka. Multi I/O odjeljak ima neovisni birač kanala, tako da se vanjski efekti mogu koristiti odvojeno od Beat FX-a, dajući DJM-A9 istinske mogućnosti slanja. To znači da možete usmjeriti efektirani zvuk iz vanjske jedinice kao što je RMX-1000 ili delay pedala na poseban kanal umjesto na kanal iz kojeg je došao.
Dva neovisna izlaza za slušalice i Booth EQ
Priključite svoje slušalice u isto vrijeme kad i drugi DJ i uživajte u slobodi praćenja kanala koje želite. Uz odvojene gumbe za naznake, gumbe za glasnoću i gumbe za balans miksa za svaki set slušalica, 2 DJ-a mogu jednostavno pratiti pjesme tijekom izmjena i nizova. Osim toga, s 2-pojasnim EQ kabine, možete promijeniti visoke i niske frekvencije kako biste nadopunili glavni izlaz i uskladili raspoloženje u kabini s osjećajem na plesnom podiju.
Podrška za aplikaciju Stagehand i ugrađenu funkciju provjere zvuka
DJM-A9 je kompatibilan sa Stagehandom, prvom u industriji PRO DJ LINK aplikacijom za daljinsko upravljanje za timove ispred kuće. Koristeći iPad bežično povezan s mikserom putem LAN usmjerivača (dostupan zasebno), inženjer može pratiti stvari kao što su mjerači razine i DJ-eva upotreba kontrola mikseta, što olakšava maksimiziranje postavki zvučnog sustava i pokretanje glatkiji, dojmljiviji show bez potrebe za prekidanjem DJ-eve izvedbe ili čak ulaskom u kabinu.
Podrška za rekordbox i Serato DJ Pro
Umjetnici mogu odabrati svoj omiljeni DJ softver, koji uključuje podršku za DVS značajke u rekordboxu i Serato DJ Pro. (Za korištenje Serato DJ Pro, korisnici moraju kupiti licencu ili pretplatu)
Podrška aplikacije DJM-REC za pouzdano snimanje
Jednostavno snimajte svoje nastupe pomoću aplikacije DJM-REC za iOS i Android. Ova aplikacija omogućuje umjetnicima dijeljenje njihovih mikseva putem platformi kao što je Mixcloud i strujanje u stvarnom vremenu putem usluga uključujući Twitch.
Kabel za napajanje koji se može zaključati
Umjetnici se mogu osjećati opušteno uz spoznaju da će kabel za napajanje koji se može zaključati uvijek ostati čvrsto na mjestu.
Podrška za aplikacije za video i rasvjetu
Podrška za ShowKontrol tvrtke TC Supply i besplatnu aplikaciju PRO DJ LINK Bridge. DJ-evi, producenti događaja, dizajneri svjetla, LJ-i, kreatori videa i VJ-i mogu s pouzdanjem proizvesti zvučnu i vizualnu koordinaciju i stvoriti emisije koje će osvojiti publiku.